وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برنامه نظام جامع مالیاتی شامل 32 طرح مهم است که 97 درصد آن تاکنون تحقق یافته است.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، دکتر فرهاد دژپسند در نشست مشترک اعضای دولت با کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اعلام این خبر اظهار داشت: از نظر ما تنها سه درصد استقرار این نظام باقی مانده است که شامل ارتباط اطلاعاتی دستگاه هاست.
وی افزود: در مدلهای مالیاتی، انبارسازی اطلاعات موجودیت ندارد و آنچه که مهم است حق دسترسی دستگاهها به اطلاعات یکدیگر است و برای پویایی نظام جامع مالیاتی کشور، نیاز به سامانهای هوشمند داریم که اطلاعات ورودی آن در مراحل مختلف سنجیده شود .
دژپسند افزود: رویکرد اصلی وزارت امور اقتصادی و دارایی توجه به اقتصاد هوشمند است که هسته اصلی آن را مالیاتی هوشمند شکل میدهد و در این خصوص کارهای زیادی انجام شده که باید به مردم اطلاع رسانی شود .
وزیر اقتصاد تصریح کرد: در زمینه ارتباط بین دستگاههای دولتی مسائل و مشکلاتی وجود دارد که باید درون دولت حل و فصل شود و نباید موجب زحمت نمایندگان مجلس شویم و جلسه امروز نیز به درخواست کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد.
وی افزود: جلسه امروز به دنبال انعکاس برخی از مشکلات بین دستگاهی برگزار شد و البته ما میتوانیم این مشکلات را از طریق شورای عالی فناوری اطلاعات حل کنیم .
وی همچنین در زمینه هوشمند سازی نظام مالیاتی کشور گفت: در حوزههای مختلف تغییر ریل داشته ایم و در بسیاری از موارد ممکن است همکاری دستگاهها و نظام مالیاتی کشور به گونهای دیگر مورد نیاز باشد و خوشبختانه همکاری مناسبی بین اکثر دستگاه ها، مردم و سامانه مالیاتی کشور وجود داشته است .
گفتنی است، نشست بررسی مشکلات سامانه جامع مالیاتی با حضور وزرای اقتصادی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس سازمان امور مالیاتی، شهردار تهران، شهرداران کلان شهرها و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد.
در این نشست مشکلات جمع آوری اطلاعات از دستگاههای مختلف و اتصال آن به سامانه جامع مالیاتی کشور بررسی و مقرر شد نتایج آن دوشنبه هفته آینده در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی شود.
- خانه
- خدمات
- قوانین مرتبط
- قانون ارزش افزوده
- قوانین مالیاتی
- قانون دیوان عدالت اداری
- احکام مالیاتی قانون بودجه سال ۱۳۹۵
- احکام مالیاتی قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه
- قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری – صنعتی
- قانون امور گمرکی مندرج در قانون مالیات برارزش افزوده
- قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
- قانون تعدیل و تثبیت اجاره بها
- قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران
- قانون آیین دادرسی مدنی
- باب اول
- باب دوم
- باب سوم
- باب چهارم
- باب پنجم
- فصل اول: مراجع تشخیص مالیات و وظایف و اختیارات آنها
- فصل دوم: ترتیب رسیدگی براساس برگ تشخیص مالیات
- فصل سوم: مرجع رسیدگی به کلیه اختلافهای مالیات
- فصل چهارم: شورای عالی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل پنجم: هیات عالی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل ششم: دادستانی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- اخبار مالیاتی
- سامانه مودیان
- تماس با ما
- درباره ما