مدیر کل امور مالیاتی اردبیل، از ارایه معافیت ها و مشوق های قانونی برای حمایت از واحدهای تولیدی ، معدنی وصنعتی خبر داد و گفت: امسال نیز بخشوگی جرایم قابل بخشش فعالان اقتصادی در دستور کار قرار دارد.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، رسول نوع پرور، مدیر کل امور مالیاتی اردبیل، خاطرنشان کرد: با توجه به اختیارات حاصل از ماده ۱۹۱ قانون مالیات های مستقیم، امکان بخشودگی جرایم قابل بخشش با در نظر گرفتن سوابق مالیاتی و خوش حسابی مودی، در قانون پیشبینی شده و این اداره کل حداکثر مساعدت را برای واحد های تولیدی ، معدنی و صنعتی در راستای بخشودگی جرائم مالیاتی و یا تقسیط بدهیهایشان با رعایت مقررات بعمل خواهد آورد.
وی افزود: صرفا در خصوص جرائم ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم، با توجه به میزان اقدام واحد مربوطه و اطلاعات پرونده و با در نظر گرفتن میزان خوش حسابی و شفاف سازی اطلاعات، درصدی از بخشودگیها اعمال می گردد.
مدیر کل امور مالیاتی اردبیل در ادامه به احکام مالیاتی مندرج در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ ، به ویژه احکام مربوط به نحوه اعمال نرخ صفر مالیاتی بر صادرات کالا و خدمات و ضرورت برگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت : با توجه به ابلاغ شیوهنامه رسیدگی مالیاتی به خریدهای ارزی اشخاص حقیقی و حقوقی از بانک مرکزی، امکان برخورد جدی و قانونی با افرادی که در طی سال های اخیر مبادرت به خرید و فروش ارز کرده و فاقد پرونده مالیاتی هستند، فراهم شده است.
وی همچنین به نحوه اخذ مالیات بر ارزش افزوده از معاملات پیمانکاری اشاره کرد و گفت: مطابق قانون، تا زمانی که کارفرما مالیات بر ارزش افزوده را به پیمانکار پرداخت نکرده باشد، امکان مطالبه مالیات از پیمانکار یا أخذ جریمه دیرکرد وجود ندارد.
نوع پرور همچنین ضمن ارایه توضیحاتی درخصوص آخرین وضعیت سامانه صندوق فروش، با اشاره به اصلاحیه آیین نامه اجرایی تبصره (۲) ماده ۱۶۹ قانون مالیات های مستقیم، عنوان داشت: در این آیین نامه، سامانه صندوق فروش، سامانهای اعم از صندوق فروش یا رایانه یا پایانه پرداخت متصل به شبکه پرداخت بانکی و یا نرمافزار کاربردی متصل به شبکه بانکی عنوان شده است.
مدیرکل امور مالیاتی اردبیل، از مسئولان اتاق بازرگانی استان درخواست کرد با دعوت از اشخاص حقیقی و حقوقی و ذینفعان، نسبت به آگاهسازی بهنگام فعالان اقتصادی و ارائه آموزش های لازم به ایشان با مشارکت کارشناسان مالیاتی اقدام نموده و زمینه اجرای تکالیف قانونی مودیان را فراهم سازند.
- خانه
- خدمات
- قوانین مرتبط
- قانون ارزش افزوده
- قوانین مالیاتی
- قانون دیوان عدالت اداری
- احکام مالیاتی قانون بودجه سال ۱۳۹۵
- احکام مالیاتی قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه
- قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری – صنعتی
- قانون امور گمرکی مندرج در قانون مالیات برارزش افزوده
- قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
- قانون تعدیل و تثبیت اجاره بها
- قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران
- قانون آیین دادرسی مدنی
- باب اول
- باب دوم
- باب سوم
- باب چهارم
- باب پنجم
- فصل اول: مراجع تشخیص مالیات و وظایف و اختیارات آنها
- فصل دوم: ترتیب رسیدگی براساس برگ تشخیص مالیات
- فصل سوم: مرجع رسیدگی به کلیه اختلافهای مالیات
- فصل چهارم: شورای عالی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل پنجم: هیات عالی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل ششم: دادستانی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- اخبار مالیاتی
- سامانه مودیان
- تماس با ما
- درباره ما