مدیرکل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: لازمه پیشرفت وتحقق توسعه پایدار در کشور، فرهنگسازی مالیاتی و افزایش اطلاعات مودیان است.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، بیگدلی، مدیرکل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری، با حضور در برنامه به سمت توسعه رادیو جهانبین شهرکرد، اعتمادآفرینی و مودی مداری در سایه فرهنگسازی مالیاتی را کلید افزایش رغبت شهروندان به پرداخت مالیات دانست.
بیگدلی در ادامه با اشاره به نقش مالیات در تثبیت نوسانهای اقتصادی، تخصیص بهینه منابع بین بخشهای مختلف و کمک به تسریع فرآیند توسعه کشور گفت: باید جایگاه مالیات در توسعه زیرساختهای بهداشتی، رفاهی و خدمات عمومی کشور را برای تمامی آحاد جامعه تبیین کرد و این باور و فرهنگ عمومی شکل گیردکه مالیات صرف امنیت، رفاه اجتماعی، سلامت، امور عمرانی و زیربنایی کشور و جامعه میشود.
مدیرکل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری افزود: نظام مالیاتی کشور با توجه ویژه به توسعه فرهنگ مالیاتی درصدد است تا با ایجاد شرایط مناسب، اعتماد مودیان مالیاتی را جلب و با صرف هزینههای کمتر، بخش اعظمی از مالیاتهای خود را بر پایه اعتماد متقابل و مشارکت مودیان مالیاتی وصول نماید.
وی همچنین گفت: ارتقای فرهنگ مالیاتی، اعتمادآفرینی در جامعه و حفظ آرامش اجتماعی و اقتصادی، وظیفه همه ارکان نظام، مردم و رسانههای جمعی است و نبایستی مالیات را صرفا یک موضوع مربوط به دولت و سازمان امور مالیاتی تلقی کرد.
بیگدلی تصریح کرد: تامین هزینههای عمومی دولت از مالیات در توسعه رفاه عمومی، عدالت اجتماعی، آموزش، بهداشت، زیرساختها و مدیریت شهری و بسیاری از مسائل دیگر تاثیر گذار است.
مدیرکل امور مالیاتی چهار محال و بختیاری گفت: نظام مالیاتی باید بتواند تاثیرات خود بر زندگی اجتماعی را به نماد تبدیل کند و از حالت ذهنی و آماری تبدیل به وضعیت ملموس و مشخص کند.
بیگدلی خاطرنشان کرد: شهروندان باید لذت تأثیرات مالیات بر زندگی خود را بچشند، زمانی که در پارک مالیات روز تعطیل خود را درکنار خانواده سپری می کنند یا در ورزشگاهی که از محل درآمدهای مالیاتی ساخته شده ورزش کنند و یا از اتوبوس های شهری راحت ومدرنی که از مالیات خودشان تهیه شده است استفاده کنند، در این وضعیت پاسخ این پرسش که چرا باید مالیات بپردازیم داده می شود.
مدیر کل امور مالیاتی چهار محال و بختیاری، اصلاح قانون مالیات های مستقیم را گامی مهم در جهت جلوگیری از فرار مالیاتی و تحقق عدالت مالیاتی دانست و افزود: قانون مالیاتهای مستقیم حاوی مقرراتی است که زمینه مناسبی را برای برقراری عدالت مالیاتی، شفافیت بیشتر اقتصاد کشور، کنترل سیستمی و مبتنی بر ریسک را فراهم خواهد آورد.
وی هم چنین، با اشاره به برنامه های نظام مالیاتی و اداره کل برای حمایت از تولید و اشتغال گفت: قانون مالیات های مستقیم که از ابتدای سال 95 به اجرا در آمده، دارای ظرفیت های قابل توجهی در زمینه ارایه مشوق های مالیاتی به بخش تولید، بهبود فضای کسب و کار و حمایت از اشتغال است.
بیگدلی در ادامه تاکید کرد: طرح جامع مالیاتی مهمترین و اصلی ترین پروژه طراحی شده در زمینه اقتصاد مقاومتی است که با هدف انسجام و شفاف سازی در مالیات ستانی و رسیدگی به پرونده های مالیاتی مودیان انجام شده است.
مدیر کل امور مالیاتی چهار محال و بختیاری در خاتمه، افزود: معافیت های مالیاتی یکی از ابزارهای سیاست مالی در راستای تشویق و حمایت از تولید قلمداد می شود که اساسا برای تامین دو هدف تخصیص مجدد منابع و تحقق عدالت اجتماعی اعمال می شود.
- خانه
- خدمات
- قوانین مرتبط
- قانون ارزش افزوده
- قوانین مالیاتی
- قانون دیوان عدالت اداری
- احکام مالیاتی قانون بودجه سال ۱۳۹۵
- احکام مالیاتی قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه
- قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری – صنعتی
- قانون امور گمرکی مندرج در قانون مالیات برارزش افزوده
- قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
- قانون تعدیل و تثبیت اجاره بها
- قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران
- قانون آیین دادرسی مدنی
- باب اول
- باب دوم
- باب سوم
- باب چهارم
- باب پنجم
- فصل اول: مراجع تشخیص مالیات و وظایف و اختیارات آنها
- فصل دوم: ترتیب رسیدگی براساس برگ تشخیص مالیات
- فصل سوم: مرجع رسیدگی به کلیه اختلافهای مالیات
- فصل چهارم: شورای عالی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل پنجم: هیات عالی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل ششم: دادستانی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- اخبار مالیاتی
- سامانه مودیان
- تماس با ما
- درباره ما