نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان زنجان تصریح کرد: فرار مالیاتی، ظلم به مردم و جامعه است و باید از آن جلوگیری شود.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، آیت اله خاتمی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان، در دیدار با مدیر کل و کارکنان امور مالیاتی استان با اشاره به جلوگیری از فرار مالیاتی در کشور اظهار داشت: نیاز به نظارت بیشتری در این راستا می باشد و با بهره بردن از همکاری دستگاه های امنیتی جدیت بیشتری در این موضوع به خرج داده شود تا مانند سال های گذشته قدم های مثبتی برداشته شود.
آیت اله خاتمی افزود: با ترویج فرهنگ مالیاتی و بیان آثار پرداخت مالیات در جامعه، می توان رغبت بیشتری در جهت پرداخت مالیات در مردم ایجاد کرد و در این راستا باید از ابزارهای گوناگون از جمله رسانه ها در این امر استفاده شود.
امام جمعه زنجان هم چنین گفت: ارائه خدمات عمومی با پشتوانه مالیات بوده و لازمه ارایه خدمات مطلوب در کشور، با پرداخت مالیات توسط تمامی مشمولان امکان پذیر است.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان، ضمن تقدیر از خانواده نظام مالیاتی استان که همواره با سعه صدر، حوصله و تلاش مضاعف، سعی در اجرایی نمودن برنامه های نظام اقتصادی کشور و اقتصاد مقاومتی را دارند،افزود: نیروهای پاکدستی در نظام مالیاتی در حال انجام وظیفه هستند و مودی مداری و تکریم ارباب رجوع را در اولویت های کاری خود قرار داده اند.
آیت اله خاتمی در ادامه گفت: براساس آمارهای واصله از دستگاه های نظارتی، امنیتی و مردمی در چند سال اخیر امور مالیاتی استان، منظم ترین،کم حاشیه ترین و سالم ترین کارکنان را دارد و این امر نشان از وجود انسان هایی خدا ترس و دین دار در این دستگاه دارد.
در ادامه این دیدار، رضوی مدیر کل امور مالیاتی زنجان به ارایه گزارش یک سال گذشته پرداخت و مواردی را در زمینه اجرای کامل طرح جامع مالیاتی به عنوان بزرگترین طرح شفاف سازی اقتصادی و نیز سهولت ارایه خدمات به مودیان مالیاتی، بازگشت تعداد 35 پرونده ارزش افزوده به داخل استان، بخش بندی شهرهای استان بر اساس گشت پستی و ادغام پروندههای مالیاتی عملکرد و ارزش افزوده و رسیدگی به صورت جمعی را مطرح نمود.
مدیر کل امور مالیاتی زنجان در خاتمه، خاطر نشان کرد: طرح سنیم (سامانه یکپارچه مالیاتی) و رسیدگی به اظهارنامههای سال 96 از طریق این سامانه و نیز برونسپاری برخی امور مانند مالیات مشاغل خودرو جهت رفاه مودیان، انجام عمده امور مودیان به صورت الکترونیکی و تمرکز بر کاهش زمان پاسخ گویی از جمله استرداد ارزش افزوده صادرات از 3ماه به 45 روز رسیده است.
- خانه
- خدمات
- قوانین مرتبط
- قانون ارزش افزوده
- قوانین مالیاتی
- قانون دیوان عدالت اداری
- احکام مالیاتی قانون بودجه سال ۱۳۹۵
- احکام مالیاتی قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه
- قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری – صنعتی
- قانون امور گمرکی مندرج در قانون مالیات برارزش افزوده
- قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
- قانون تعدیل و تثبیت اجاره بها
- قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران
- قانون آیین دادرسی مدنی
- باب اول
- باب دوم
- باب سوم
- باب چهارم
- باب پنجم
- فصل اول: مراجع تشخیص مالیات و وظایف و اختیارات آنها
- فصل دوم: ترتیب رسیدگی براساس برگ تشخیص مالیات
- فصل سوم: مرجع رسیدگی به کلیه اختلافهای مالیات
- فصل چهارم: شورای عالی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل پنجم: هیات عالی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل ششم: دادستانی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- اخبار مالیاتی
- سامانه مودیان
- تماس با ما
- درباره ما