مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی با اشاره به عزم جدی امور مالیاتی استان به منظور شناسایی فراریان مالیاتی گفت: شناسایی فعالیتهای پنهان اقتصادی، مسیر مبارزه با فرار مالیاتی را بیش از پیش هموار می کند.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، حسن کوماسی، مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی با بیان اینکه نظام مالیاتی تنها با کسانی که دارای پروانه کسب هستند سروکار ندارد بلکه تمام صاحبان فعالیتهای اقتصادی و درآمدی اعم از آشکار و پنهان، طرف حساب آن هستند، از شناسایی 22 هزار و 757 مودی جدید و تشکیل پرونده برای آنها در طول چهار سال و نیم گذشته در استان خبر داد.
وی افزود: عمده شناسایی ها از طریق بانکهای اطلاعاتی از جمله اطلاعات حاصل از اجرای ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم و بانکهای اطلاعاتی شهرداریها، دفاتر اسناد رسمی و اداره کل راه و شهرسازی و دیگر نهادها و یا از طریق واحد یابی فیزیکی ادارات امور مالیاتی انجام شده است .
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی با بیان اینکه یک همگرایی و همافزایی در کل نظام در خصوص مبارزه با فرار مالیاتی و شناسایی اقتصاد زیرزمینی به وجود آمده است، اظهار داشت: در سایه همکاریهای بین بخشی از جمله همکاری دستگاههای قضایی، نظارتی، امنیتی، نظامی و انتظامی توانستهایم مودیان بزرگی را که فرار مالیاتی داشتند شناسایی کرده و حقوق دولتی را از آنها مطالبه و وصول کنیم.
کوماسی همچنین به ترکیب درآمدهای مالیاتی استان در سال 1398 اشاره کرد و اظهار داشت: درآمد حاصل از مالیات بر ارزشافزوده با 32 درصد، مالیات حقوق با 26 درصد، مالیات صاحبان مشاغل با 18 درصد، مالیات اشخاص حقوقی با 16 درصد و سایر منابع با 8 درصد، رتبهبندی منابع مختلف درآمدی در ترکیب درآمدهای مالیاتی استان را تشکیل میدهند.
وی در پایان از امکان ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی به عنوان یکی از آخرین اقدامات سازمان امور مالیاتی در راستای توسعه دولت الکترونیک خبر داد و تصریح کرد: تاکنون بیش از 35 هزار مودی در استان جهت ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور درخواست خود را ثبت کردهاند.
- خانه
- خدمات
- قوانین مرتبط
- قانون ارزش افزوده
- قوانین مالیاتی
- قانون دیوان عدالت اداری
- احکام مالیاتی قانون بودجه سال ۱۳۹۵
- احکام مالیاتی قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه
- قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری – صنعتی
- قانون امور گمرکی مندرج در قانون مالیات برارزش افزوده
- قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
- قانون تعدیل و تثبیت اجاره بها
- قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران
- قانون آیین دادرسی مدنی
- باب اول
- باب دوم
- باب سوم
- باب چهارم
- باب پنجم
- فصل اول: مراجع تشخیص مالیات و وظایف و اختیارات آنها
- فصل دوم: ترتیب رسیدگی براساس برگ تشخیص مالیات
- فصل سوم: مرجع رسیدگی به کلیه اختلافهای مالیات
- فصل چهارم: شورای عالی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل پنجم: هیات عالی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل ششم: دادستانی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- اخبار مالیاتی
- سامانه مودیان
- تماس با ما
- درباره ما