رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه وبویراحمد گفت: توسعه اقتصادی کشور با منابع پایدار غیرنفتی از جمله مالیات میسر می شود.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران،حسن نوروزی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه وبویراحمد در دیدار با مدیر کل امور مالیاتی استان اظهار داشت: سیاست های راهبردی دکتر تقوی نژاد، رئیس کل سازمان امور مالیاتی در سال های اخیر در راستای اصلاح نظام مالیاتی و کمک به اقتصاد غیرنفتی قابل تقدیر است.
وی تصریح کرد: اقتصاد تک محصولی ناکارآمد و در عین حال متلاطم و نوسان پذیر است و برای برون رفت ازاین مشکل اقتصادی هرکشوری باید متکی به درآمدهای متنوع از جمله مالیات باشد.
نوروزی خاطر نشان کرد: درسال گذشته حدود 47درصد اعتبار هزینه های جاری کشور از محل مالیات تامین شد در حالی که برای داشتن یک اقتصاد سالم باید اعتبارات هزینه ای کشور از محل مالیات و اعتبارات عمرانی از محل دارایی های سرمایه ای نظیر نفت تامین شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه وبویراحمد به نقش پرداخت مالیات در توسعه وآبادانی جامعه اشاره کرد و افزود: برگشت اعتبارات نسبت به مالیات دراین استان چندبرابر است که این امر بیانگر پایین بودن میزان درآمد های این استان است.
در ادامه این دیدار محمد علی غفاری،مدیرکل امورمالیاتی کهگیلویه وبویراحمد افزایش درآمدهای غیرنفتی استان از محل مالیات را نیازمند حمایت دیگر بخشها دانست و گفت: شناسایی منابع جدید مالیاتی مستلزم ارائه برخی حمایت ها و همکاری بین بخشی است.
مدیرکل امورمالیاتی کهگیلویه وبویراحمد دراین نشست با اهدای لوح تقدیر رئیس کل سازمان مالیاتی کشور به دکتر نوروزی به پاس تحقق اهداف درآمدی این استان در سال گذشته بیان داشت: در سال جدید برنامه ریزی مطلوبی برای تحقق اهداف این بخش پیش بینی شده و تحقق آن نیازمند حمایت مدیران اجرایی است.
- خانه
- خدمات
- قوانین مرتبط
- قانون ارزش افزوده
- قوانین مالیاتی
- قانون دیوان عدالت اداری
- احکام مالیاتی قانون بودجه سال ۱۳۹۵
- احکام مالیاتی قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه
- قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری – صنعتی
- قانون امور گمرکی مندرج در قانون مالیات برارزش افزوده
- قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
- قانون تعدیل و تثبیت اجاره بها
- قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران
- قانون آیین دادرسی مدنی
- باب اول
- باب دوم
- باب سوم
- باب چهارم
- باب پنجم
- فصل اول: مراجع تشخیص مالیات و وظایف و اختیارات آنها
- فصل دوم: ترتیب رسیدگی براساس برگ تشخیص مالیات
- فصل سوم: مرجع رسیدگی به کلیه اختلافهای مالیات
- فصل چهارم: شورای عالی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل پنجم: هیات عالی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- فصل ششم: دادستانی انتظامی مالیاتی و وظایف و اختیارات آن
- اخبار مالیاتی
- سامانه مودیان
- تماس با ما
- درباره ما